Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyógyulási történetek

Cikkek

Timi és Kati története, avagy a korai felismerés szerepe

2015.03.24

Az RTL Klub Fókusz Plusz műsorban hallhatnak Alapítványunkról, az emlőrákról, megelőzéséről, kezeléséről, gyógyulásokról.

Beszélgetés hangzik el Dr. Landherr Lászlóval, a Fővárosi Onkoradiológiai Központ osztályvezető főorvosával, Alapítványunk egyik alapítójával, valamint két harcos, Timi és Kati meséli el gyógyulástörténetét.

A történetek rávilágítanak a rendszeres emlő-önvizsgálat valamint a mammográfiai szűrővizsgálatokon való részvétel fontosságára.  

Ne feledd! Az idejében diagnosztizált emlőrák jó eséllyel gyógyítható! Rajtad is múlik! Adj esélyt magadnak! 

 

Tallós Rita - Jóban lenni önmagammal

2015.02.17

Egy nyüzsgő kávéházban találkozunk a Vígszínházzal szemben. Talán a klasszikus enteriőr vagy a színház közelsége teszi, de igazán különleges a hely atmoszférája. Ahogy helyet foglalunk, a szomszéd asztal felől kíváncsi tekintetek szegeződnek ránk. Nagyon szeretem a színésznőt! - hangzik az őszinte vallomás. Tallós Ritánál 2013 őszén diagnosztizáltak mellrákot. Gyógyulásról, tanulságokról, örömteli életről beszélgetünk.

 

Végre elkészült! :-)

2014.06.11

Örömmel jelentjük, hogy elkészült várva várt kiadványunk, mely reményeink szerint kapaszkodót nyújt az emlőrákkal küzdőknek. 

Hálás köszönet a kiadvány elkészítésében nyújtott segítségért Puskás Gabriellának, a szerkesztésért Karácsony Ágnesnek, a szakmai anyagokért Dr. Nagykálnai Tamásnak, Dr. Martos Évának, Szalai Mártának, valamint külön köszönet mindazoknak a bátor hölgyeknek, akik megosztották velünk gyógyulásuk történetét, mely erőt adhat a betegséggel küzdőknek!

A kiadvány átvehető az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány székhelyén, az Uzsoki Utcai Kórházban.

kepkivagaskiadvany-fedlap.jpg

 

Emlőrák után gyermekáldás

2014.04.03

Az Egészségkalauz tévéműsorban riportsorozat készült fiatal gyógyult betegekkel. Mihalik Ágnes emlőrák gyógyult a kemoterápia befejezése után egészséges kisfiúnak adott életet.

 

 

Hídemberek - Nőnek maradni

2014.03.31

Tímea történetén keresztül megmutatjuk a mellrák elleni küzdelem lényegét, Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány céljait és munkáját. 

Bízunk benne, hogy ez a kisfilm rávilágít az önvizsgálat fontosságára, mert az emlőrák korai felismerése életet menthet!

 

Tallós Rita: "Áh, csak egy kis rák"

2014.03.10

Akárhányszor találkoztam vele, mindig egy energikus, határozott nő benyomását keltette bennem. Ami a szívén, az a száján. Megdöbbentett a hír, hogy mellrákkal kellett megküzdenie, de biztos voltam benne, hogy őt nem fogja elragadni a betegség. Nem. Ő olyan "nem adom fel!" típus. Motorra pattan és továbbszáguld.

Forrás: Tallós Rita

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Gyógyulási történetek | Hozzászólások: 0

Gyógyulásom története: "Két évvel a kemó után estem teherbe"

2014.03.07

Ismerje meg Ági történetét, aki a mellrákkal vívott nagy csatát.

 

Lehet pozitív is a mérleg

2013.09.17

„Amikor kiderült az emlőrák, mondtam az orvosomnak: én nem akarok se műtétet, se kemót. Azt válaszolta: nem is kell. Először megörültem, de akkor folytatta a mondatát: legyek önző, s ne törődjek a családommal, hagyjam itt őket nyugodtan idő előtt. Ekkor határoztam el: végigcsinálom."

Olvass tovább!

 

Emlék morzsák

2013.09.17

Emlékszel? Hideg volt, nagyon hideg. Fejünk fölött a halál hideg lehelete lengedezett. Testünk-lelkünk dermedt volt, fáztunk és féltünk. Én sem értettem mi történik velünk, te pedig még olyan kicsi és törékeny voltál. Védeni, óvni akartalak, le szerettelek volna takarni egy üveg burával, mint a Kisherceg a rózsát, hogy szél ne érjen. Hatalmas barna szemeidben könnyek gyülekeztek. Hol van az édes, csicsergő, mosolygó gerlicém? 

Olvass tovább! 

 

Bangó Margit és a mellrák: énekek a kórházi ágyon

2013.02.26

Bangó Margit eleinte nem vette komolyan, amikor egy apró csomót tapintott ki a mellében. Azután egy hirtelen jött másik súlyos betegség miatt mégiscsak kórházba került, ahol a kivizsgálások során kiderült: mellrák alakult ki a szervezetében.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Gyógyulási történetek | Hozzászólások: 0


 

 


Profilkép


Elérhetőség

Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány

1145 Budapest, Uzsoki utca 29.

06 20 627 4366

info@emlorakalapitvany.hu