Budapest, XIII. kerület - Újjászületés Rehabilitációs Táncklub

2013.10.05

Az Újjászületés Rehabilitációs Táncklub alapítói emlődaganatos betegek voltunk, de meggyógyultunk, győztünk. A klubban szeretettel várjuk azokat a hölgyeket, akik bármilyen daganatos betegségben érintettek, akár gyógyultak, akár még küzdenek a betegséggel. A táncos foglalkozások ingyenesek.

Az órákon bemelegítünk, táncolunk, (latin tánc, keringő, country, cigány tánc, stb) majd nyújtunk, valamint koreográfiákat tanulunk, jól érezzük magunkat. A foglalkozásokat 2 sportszervező és egy táncos vezeti.

Célunk, hogy a mozgástól, a tánctól, az együttléttől testileg, lelkileg megerősödve segítő kezet nyújtsunk azoknak, akik magányosan próbálják túlélni betegségüket. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a rákos betegségen nincs semmi szégyellnivaló. Szeretnénk megmutatni az egészséges embereknek, hogy attól, hogy valaki megbetegszik nem lesz más ember, a betegség alatt és után is élhet teljes értékű életet.

Újjászületés Rehabilitációs Táncklub

Helyszín: Budapest, XIII. Tátra utca 4. Roxy Stúdió

Foglalkozások: kedd, csütörtök16-18 óráig.

Vezetője: Legéndi Veronika

Elérhetőség: