Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Támogassa Ön is munkánkat!

Menüpontok

Cikkek

Mesélje el gyógyulása történetét!

2013.09.12

Kedves Alapítvány pártoló!

Sokan sokféleképpen reagálnak, ha szembesülnek a diagnózissal: mellrákjuk van.

A kezdeti sokk után vannak akik eltitkolják környezetük elől a problémát, mások világgá kiáltják hogy megkönnyebbüljenek.

Egy valami azonban közös: mindenki sötétben tapogatózik, nem tudja mi vár rá.

Segítsen másokon, mesélje el gyógyulása történetét!

Idén 20 éves Alapítványunk azzal szeretne segíteni ebben a bizonytalan lelkiállapotban, fogódzókat adni a kiútkeresésben, hogy összegyűjti a gyógyulástörténeteket, melyeket egy tematikus kiadvány formájában tesz elérhetővé az érdeklődők számára.

Amennyiben szívesen megosztaná másokkal történetét (névvel vagy akár név nélkül), kérjük, írja meg nekünk e-mailben a info@emlorakalapitvany.hu címre.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Támogassa Ön is munkánkat! | Hozzászólások: 3

Önkéntesség

2013.02.12

Alapítványi munkák sokrétű, és rengeteg szervezéssel jár. Örömmel fogadunk minden segítséget, mely közelebb visz minket céljaink megvalósításához. Amennyiben kedvet és elszántságot érez magában, és szívesen segítene -ingyen- jelentkezzen nálunk e-mailben. ...

 

Adomány

2013.02.12

Alapítványunk szerény anyagi háttérrel rendelkezik, így - bár igyekszünk a lehetőségekből a maximumot kihozni - sajnos számos projekt vár még megvalósításra. Lelkesek és elkötelezettek vagyunk céljaink mellett, de a mai pénzorientált világban, ez sokszor kevés. Céljaink megvalósításához ezért, nagy örömmel fogadjuk adományaikat. ...

 

 

Kiemelt támogatóink

2013.02.12

 

 


Profilkép


Elérhetőség

Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány

1145 Budapest, Uzsoki utca 29.

06 20 627 4366

info@emlorakalapitvany.hu