Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Köszönet a segítségért!

Cikkek

Köszönjük AVON!

2018.11.22

Az AVON támogatásával sikerült megvalósítanunk a tavalyi évben a " Mellünk Egészségéért" védőnői programot. A program nagyon sikeres volt, országosan több száz védőnő vett részt a képzésen. Tudásukat saját működési területükön kamatoztatják. 

A program sikere, annak folytatására, és kiterjesztésére ösztönzött minket. Az idei évben az AVON további támogatása mellett sikerült képzési programunkat a háziorvosi asszisztensek körére is kiterjeszteni. Célunk, hogy minél közelebb vigyük az információt a hölgyekhez.  A korai felismerés életet menthet, ezért fontos, hogy a panasszal háziorvoshoz forduló hölgyek első kézből releváns információt kapjanak az önvizsgálatról, valamint a további vizsgálatok szükségességéről, menetéről. 

Köszönjük AVON! heart

sbt_7960.jpg

 

Együtt a mellrák ellen!

2018.11.05

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja!

 

A Del Pierre Central Europe Kft., kiemelten fontosnak tartja a figyelemfelhívást a mellrákszűrés fontosságára és a megelőzés lehetőségeire. Éppen ezért ez év októberében is támogatják az emlőrák elleni küzdelmet és Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány munkáját.

Keressétek a polcokon a olívaolajas Twist tonhalkonzerveket pink kiszerelésben, melyek megvásárlásával 10 Ft-tal járultok hozzá az alapítvány támogatásához.

További részletek az akcióról: http://www.twistbrand.hu/egyuttamellrakellen/

#Twist #együttamellrákellen

 

Köszönjük a támogatást! 

A képen a következők lehetnek: étel
 

Ezek az ételek segítenek csökkenteni a mellrák kialakulásának kockázatát

2018.03.26

„Helyes táplálkozással máris nagy lépést tehetünk a mellrák kialakulása ellen” – hívja fel a figyelmet Puskás Gabriella, Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány elnöke, aki gyorsan hozzá is teszi, hogy a nők teljes biztonsággal akkor kerülhetnek ki a veszélyzónából, ha rendszeresen járnak szűrővizsgálatokra, és betartják a szakorvosok tanácsait.

A daganatos megbetegedések kialakulásának kockázatát csökkentő élelmiszerek közé tartoznak a hazai gyümölcsök. Idénytől függően a málna, az áfonya, az eper és az alma az, ami magas koncentrációban rejt magában a szervezet egészséges működését segítő természetes összetevőket. Még bőségesebb a paletta a zöldségek esetében. A paradicsom, a sütőtök, a fehérrépa, a vízitorma, a retek, a kelbimbó, a kelkáposzta, a karfiol és a brokkoli szintén méltó helyet foglalnak el minden rákprevenciós étrendben, mert olyan enzimet szabadítanak fel az emberi testben, amely hatékonyan pusztítja el a daganatos sejteket. Természetesen ezeket nem kell mindig nyersen megenni. Levesekben, salátákban, köretként, illetve főzve, sütve, pirítva is finomak, egészségesek.

A rákkal összefüggésbe hozott ösztrogén hormon felszívódását akadályozzák a szója mellett a rostdús táplálékok. Az egyes gyümölcsök, zöldségek mellett a legjobb rostforrásnak a bab, a barna rizs, illetve a teljes kiőrlésű lisztből készült ételek számítanak. „Hasonlóképpen ajánlott az egyszeresen telítetlen zsírsavat tartalmazó olajok, az olíva és repce használata, valamint az omega-3 zsírsavakban gazdag tengeri halak elfogyasztása” – hangsúlyozta Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány elnöke, aki szerint nem lehet eleget hangsúlyozni azt, hogy az egészségesebb táplálkozással a daganatos betegségek kialakulásának kockázata csökkenthető. Hozzátette, épp ezért is fogadták örömmel a Del Pierre Central Europe Kft. idei őszi kezdeményezését.

 

A cég az általa forgalmazott Twist 4×80 g-os kiszerelésű, limitált kiadású, pink színű csomagolásban kapható olívaolajos és omega-3 zsírsavakat nagy arányban tartalmazó tonhalkonzervét vonta be a mellrák elleni kampányába, és minden egyes termék eladási árából tíz forintot ajánlott fel Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány számára.

21950071_1948603005413199_5214681822364745980_o.png

 

Köszönjük, Del Pierre Central Europe Kft.!

2018.03.26

Támogassuk együtt Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány munkáját!

Mától elérhetőek a polcokon a limitált kiadású olívaolajos Twist tonhalkonzervek, melyek megvásárlásával 10 Ft-tal járulsz hozzá az alapítvány küzdelméhez a mellrák ellen!

Támogatói kampányunkhoz kifejezetten azért választottuk ezt a terméket, mert nagy arányban tartalmaz olívaolajat és omega-3 zsírsavakat, amelyekről köztudott, hog
y az egészséges táplálkozás fontos alkotóelemei és ennek köszönhetően csökkenthetik a daganatos betegségek kialakulásának kockázatát.

További részletek a weboldalunkon:
http://www.twistbrand.hu/egyuttamellrakellen/

#Twist #egyuttamellrakellen

21994262_1948900052050161_1076296776512735188_o--1-.jpg

 

Köszönjük a Del Pierre Central Europe Kft.-nek a nagylelkű támogatást!

2018.03.26

Köszönjük a Del Pierre Central Europe Kft., a Twist tonhalak forgalmazójának a a nagylelkű támogatást! heart

Video megtekinthető itt: 

https://www.facebook.com/alapitvany.azemlorakgyogyitasaert/videos/1727080604266120/

 

Könnyed farsangi hangverseny

2017.02.13

Musicalek, filmzenék a Monarchia Szimfonikus Zenekar előadásában.

Vezényel: Werner Gábor 

A Monarchia Szimfonikus Zenekar tagjai az ország legjobb szimfonikus zenekaraiból verbuválódtak. Fiatal, rendkívül energikus muzsikusokból áll, amely a korunkban elvárható dinamikus hangzásvilágnak maradéktalanul megfelel. A Polgárok Háza közönsége által immár jól ismert, nemzetközi hírű zenekar ezúttal közkedvelt musicalek részleteivel, kedvenc filmzenéinkkel és más népszerű művekkel szórakoztatja vendégeinket.

A belépés díjtalan!

Ezt a koncertet AZ EMLŐRÁK GYÓGYÍTÁSÁÉRT Alapítványnak ajánlotta fel a MONARCHIA Szimfonikus zenekar. 

A koncertre a belépés díjtalan de ALAPÍTVÁNYUNK javára adományokat elfogadunk! 

A bevételből második alapítványi kiadványunk költségeit szeretnénk fedezni, mely a betegséget túlélők történeteivel és hasznos tanácsokkal segít az emlőrákkal éppen megküzdőknek! 

Gyere el, szórakozz jól, és segíts, hogy segíthessünk! 

Várunk szeretettel!

Helyszín:

Polgárok Háza -Díszterem
1089 Budapest Visi Imre u. 6.

Időpont: 2017-02-17 18:00

farsang2.png

 

Vágjuk el a betegség útját rózsaszín láncfűrésszel!

2017.02.13

Vágjuk el a betegség útját rózsaszín láncfűrésszel! - a HUSQVARNA cég magyarországi képviselete a társadalmi felelősségvállalás keretében támogatta alapítványunkat.

KÖSZÖNJÜK! :-)

husqvarna3.jpg

 

Köszönjük a felajánlást, Husqvarna!

2016.10.15

husqvarna.jpg

 

Az illat szépsége - Köszönjük AVON!

2016.09.27

AZ ILLAT SZÉPSÉGE

avon-kenzo.jpg

(Teljes méretben itt érhető el: avon kenzo.pdf)

Az AVON egyedülálló együttműködésre kért fel három magyar tervezőt.

Az eredmény nemcsak bámulatos, de elérhető is.

Az AVON Life parfümöt az AVONnal közösen alkotta meg a híres divattervező, Kenzo Takada, aki élete során jó néhány országban megfordult. A rengeteg élmény hatására álmodta meg divatkollekcióit, illetve ezek a tapasztalatok adódnak össze az illat mögött megbúvó üzenetben is: a világ – minden csodájával, kultúrájával, különbözőségével együtt – gyönyörű hely, érdemes az élet minden percét megélni, és engedni, hogy hasson ránk a körülöttünk mindenütt jelenlévő szépség. Ez az illat az életigenlés, a pozitív gondolkodás, önmagunk és a világ iránti szeretet és elfogadás jelképe. A női illat fő motívuma az ibolya, a fehér tea és az írisz – egy meghökkentő fás-virágos illatkategória.

Az AVON három elismert magyar tervezőt kért fel, álmodjanak ruhát az AVON Life illathoz.

A dizájnerruhákat a magazin megjelenését követően árverésre bocsátjuk. A licit során befolyt összeget az Emlőrák Gyógyításáért Alapítványnak ajánlották fel.

Köszönjük AVON!

 

Köszönjük WIMA! :-)

2016.07.15

Köszönjük WIMA! :-)

A WIMA (Women International Motorcycle Association) Női Nemzetközi Motoros Egyesület Magyarországon 2012-ben alakult.

2016. július 14-én Esztergomból indulva, Budapestre, az 56-osok terére vonult közel 250, a mellrák elleni küzdelem jelképeként ismert rózsaszín szalagot viselő motoros hölgy. A résztvevők között tapasztalt hölgyek, édesanyák, sőt nagymamák is voltak a világ minden pontjáról.

Felvonulásuk egyik célja az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány támogatása volt, melynek keretében 250.000 Ft adományt nyújtottak át Alapítványunk Kuratóriumi elnökének, Puskás Gabriellának.

Köszönjük a nagyszerű kezdeményezést és hálásak vagyunk a megtisztelő adományért, melyet céljaink megvalósítására fordítunk!

Szívből köszönjük!

20160714_123504.jpg

További képek a rendezvényről ITT!

 


 

 


Profilkép


Elérhetőség

Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány

1145 Budapest, Uzsoki utca 29.

06 20 627 4366

info@emlorakalapitvany.hu